Бесплатна апликација за слабеење

Сите корисници намалуваат од 2 до 5 за само 10 дена.
Инвестирате само во Ваша храна.

Онлајн игрица во која секој е победник !

 • Слабееме на забавен начин во група и се натпреваруваме за најдобар фит резултат.
 • Групата е составена од 8 играчи + 1 капитен.
 • Капитенот е искусен тренер за исхрана.
 • 1 круг трае 10 дена, се слабее од 3-5 кг.
 • Секој ден признание за најдобрите резултати.
 • Сите активности се online (Zoom, Telegram) и во живо.

Без лимити !

 • Не е важно каде живеете (поврзани сме 24/7 преку интернет).
 • Потребен Ви е само мобилен и интернет (а тоа го имаме сите).
 • Важно е да зборуваме ист јазик (македонски, српски, англиски).

Бенефити од користењето апликацијата

 • Свој личен тренер 24/7.
 • Дневен план на оброци и програма со производи.
 • Дневни препораки за фит резултат од преку 300 врвни светски доктори.
 • Идеи за здрави оброци, ужинки, е-книга со рецепти.
 • Дел од група за поддршка каде се сите со иста цел.
 • Дружење, забава, мотивација, инспирација и едукација.

РЕЗУЛТАТОТ Е ЗАГАРАНТИРАН

 

Испрати инфо пријава преку овој формулар 

По пријавата следува разговор со свој личен тренер
и изработка на персонализиран план на оброци со програма за исхрана.

FIT MARATON