Заедно го топиме твојот вишок телесни масти, слабееш здраво и правилно

„Дај ми диета за брзо слабеење!“ е најчестото барање, пуста желба на секој. Најчесто затоа што дошол зорт ради прослава некоја (матура, свадба, крштевка, годишнина, именден, слава), а уште почесто затоа што облеката која си ја имаме по дома веќе ни е тесна. Или не дај Боже, заради здравствен проблем.

Те делат 3 едноставни чекор до твој резултат.

Што ќе добиеш со нас, штом почнеш на програма,
и понатаму без
ограничување

СЕ ХРАНИШ БАЛАНСИРАНО

1 ручек, уште 2 главни оброци, и уште 2-3 ужинки, редовно распоредени преку цел ден, заедно со доволно и правилно пиење вода.

БЕЗ НЕРВОЗА, ГЛАВОБОЛКА, СТРЕС

Заборави на сите трауми од претходни диети и обиди да стопиш вишок килограми. Тоа веќе нема да го живееш. Со нас создаваш нови навики за твој резултат доживотно.

СЛЕДИШ ИНСТРУКЦИИ

Еден член од нашиот тим ќе биде твојот личен тренер за исхрана, кој ќе те води во цел процес. Добиваш свој план за исхрана и програма прилагодени на твои потреби и начин на живот.

СО СВОИТЕ ОМИЛЕНИ ВКУСЕВИ

Нема да очајуваш по омилените вкусеви. Дури и ќе вклучиш нови и ќе си го збогатиш своето мени, а притоа ќе се храниш балансирано, колку што му треба на твоето тело. Ќе уживаш !

Customers served! 800 + задоволни клиенти со нови навики
Customers served! 800 г. ИСКУСТВО СО РАЗЛИЧНИ ВОЗРАСТИ
Customers served! 800 различни држави каде помагаме

Како ќе ти помогнеме

Ова се 3те чекори со кои ќе си ја достигнеш својата цел. Гарантираме резултат, само следи ги интрукциите од својот тренер.

01.


Консултација 1 на 1

Си закажуваш свој термин во нашиот календар - 30 минути разговор со наш тренер за исхрана. Ќе се запознаете, за твоите навики, цели, добри и слаби страни. Заедно ќе изготвите план за исхрана и програма која најмногу ќе ти одговара за твојата динамика на живеење и твојот буџет за храна.

Ти одлучуваш кога ќе стартуваш.

02.


Заедно во промени

10 дена со својот личен тренер работите заедно секој ден во „фаќање“ на ритамот со промените. Се мериш, прашуваш, добиваш препораки и насоки. Правиш брзи мали промени секој ден. Фаќаш залет за твојот резултат.

Се запознаваш со сите можности и привилегии кои ги нуди нашиот тим со сите тековни проекти.

03.


Заедно до целта

После првите 10 дена остануваш во контакт со својот тренер за исхрана колку и време да ти треба. Тој ќе се погрижи за сите промени кои ќе следат во твоето мени за исхрана, за да ја имаш твојата храна секогаш навреме. Секогаш е тука 24/7 onlinе преку пораки за секоја поддршка.

Имаш можност да си дел од приватни chat групи за поддршка - за идеи за оброци, едукација, забава и дружење, патувања...

СЛАБЕЕЊЕ
БЕЗ ГЛАДУВАЊЕ

А тоа е едноставен план на оброци и програма кој лесно се применува и следи, и кој гарантира 100% резултат. Нема гладување, нема кризи за храна, благо, нема ништо што мора, и нема исклучување на една од друга храна во денот. Се храниме правилно преку цел ден со редовни оброци, ужинки и пиење редовно и правилно вода.

Со наша помош, поддршка, совети, препораки ги постигнуваш своите цели. Забавно, со многу ентузијазам, енергија и воља за своја најдобра верзија.

Како да почнам со слабеење ?

За да ти помогнеме и на тебе како што тоа го направивме за илјадници досега, пријави се подолу и резервирај си термин за разговор 1 на 1 со тренер за исхрана.

За да ти помогнеме и на тебе како што тоа го направивме за илјадници досега, пријави се подолу. Следно, веднаш ќе ти испратиме краток прашалник за твоите навики со исхраната. А потоа добиваш бесплатен совет и препорака – за најмногу 1 ден.

Стартуваш веднаш, не од 1-ви, не од следниот понеделник, не од утре.

Која е цената ?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et nam dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco nam laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Што добивам и што давам ?

Штом си сеуште тука, ти го знаеш своето ЗОШТО. Ти точно знаеш што сакаш да постигнеш, кои се твоите цели. Што добиваш од нас ?

  • Правилен појадок
  • Програма за исхрана и план на оброци
  • Велнес анализа
  • Вежбање 3 пати неделно онлајн од дома
  • Совети и рецепти
  • Група за поддршка и мотивација на FB и Viber со луѓе кои направиле топ резултати до сега

Добиваш и куп инспирација и мотивација, 24/7 поддршка, и многу други подобрувања освен изгуби килограми.

Ќе добиеш куп поддршка од нашите тренери кои се обучени од светски експерти за исхрана, како и од останатите членови на нашата заедница. 

За колку време ќе имам резултат ?

Нашата вредност се нашите резултати – постигнати и задржани промени на обични луѓе со навики како и твоите, кои одлучија да направат промена и постигнат своја лична трансформација, со наша поддршка. Ја дадоа својата целосна доверба во нас, ги следеа нашите препораки, прорамата и планот на оброците и постигнаат резултат.

Брзината со која ќе се движиш и времето за кое ќе го постигнуваш својот резултат исклучиво зависи од тебе. Прегледај дел од резултатите на нашите клиенти. Ќе се согласиш, неверојатни трансформации !

Забелешка: Сите тврдења во врска со регулирање на тежината се однесуваат на Програмата за регулирање на тежината на Herbalife Nutrition што, меѓу другото, опфаќа урамнотежена исхрана, редовно вежбање и соодветен внес на течности, додатоци на исхраната онаму каде што е потребно и соодветен одмор. Индивидуалните резултати ќе се разликуваат.

Нашата вредност се нашите резултати – постигнати и задржани промени на обични луѓе со навики како и твоите, кои одлучија да направат промена и постигнат своја лична трансформација, со наша поддршка. Ја дадоа својата целосна доверба во нас, ги следеа нашите препораки, прорамата и планот на оброците и постигнаат резултат.

Брзината со која ќе се движиш и времето за кое ќе го постигнуваш својот резултат исклучиво зависи од тебе. Прегледај дел од резултатите на нашите клиенти. Ќе се согласиш, неверојатни трансформации !

А што ако направам пауза ?

Нашата вредност се нашите резултати – постигнати и задржани промени на обични луѓе со навики како и твоите, кои одлучија да направат промена и постигнат своја лична трансформација, со наша поддршка. Ја дадоа својата целосна доверба во нас, ги следеа нашите препораки, прорамата и планот на оброците и постигнаат резултат.

Брзината со која ќе се движиш и времето за кое ќе го постигнуваш својот резултат исклучиво зависи од тебе. Прегледај дел од резултатите на нашите клиенти. Ќе се согласиш, неверојатни трансформации !

Забелешка: Сите тврдења во врска со регулирање на тежината се однесуваат на Програмата за регулирање на тежината на Herbalife Nutrition што, меѓу другото, опфаќа урамнотежена исхрана, редовно вежбање и соодветен внес на течности, додатоци на исхраната онаму каде што е потребно и соодветен одмор. Индивидуалните резултати ќе се разликуваат.

Нашата вредност се нашите резултати – постигнати и задржани промени на обични луѓе со навики како и твоите, кои одлучија да направат промена и постигнат своја лична трансформација, со наша поддршка. Ја дадоа својата целосна доверба во нас, ги следеа нашите препораки, прорамата и планот на оброците и постигнаат резултат.

Брзината со која ќе се движиш и времето за кое ќе го постигнуваш својот резултат исклучиво зависи од тебе. Прегледај дел од резултатите на нашите клиенти. Ќе се согласиш, неверојатни трансформации !

Треба ли да вежбам за да ослабам ?

Нашата вредност се нашите резултати – постигнати и задржани промени на обични луѓе со навики како и твоите, кои одлучија да направат промена и постигнат своја лична трансформација, со наша поддршка. Ја дадоа својата целосна доверба во нас, ги следеа нашите препораки, прорамата и планот на оброците и постигнаат резултат.

Брзината со која ќе се движиш и времето за кое ќе го постигнуваш својот резултат исклучиво зависи од тебе. Прегледај дел од резултатите на нашите клиенти. Ќе се согласиш, неверојатни трансформации !

Забелешка: Сите тврдења во врска со регулирање на тежината се однесуваат на Програмата за регулирање на тежината на Herbalife Nutrition што, меѓу другото, опфаќа урамнотежена исхрана, редовно вежбање и соодветен внес на течности, додатоци на исхраната онаму каде што е потребно и соодветен одмор. Индивидуалните резултати ќе се разликуваат.

Нашата вредност се нашите резултати – постигнати и задржани промени на обични луѓе со навики како и твоите, кои одлучија да направат промена и постигнат своја лична трансформација, со наша поддршка. Ја дадоа својата целосна доверба во нас, ги следеа нашите препораки, прорамата и планот на оброците и постигнаат резултат.

Брзината со која ќе се движиш и времето за кое ќе го постигнуваш својот резултат исклучиво зависи од тебе. Прегледај дел од резултатите на нашите клиенти. Ќе се согласиш, неверојатни трансформации !

Наши проекти кои ќе ти користат
[додатна вредност]

Се што правиме е забавно. Не досадуваме никому, не ти правиме притисок да мораш да правиш нешто. Те поттикнуваме преку дружење, забава и позитивен активизам, да учествуваш во растење на своите вредности и вредностите на нашата заедница.

Ние сме група составена од позитивни, енергични и динамични фанови на правилна исхрана, активен животен стил и велнес. Не има од целиот свет, во над 96 земји. Биди и ти член на најголемата заедница на ентузијасти за велнес. Искористи ги можностите кои се нудат.

FIT FAMILY MARATHON, фит предизвик

Се натпреваруваме во 10 дена кој ќе направи најдобар резултат - ќе намали најмногу килограми. Секоја група е составена од 9 учесници и е водена од обучен и искусен личен тренер за исхрана. Заедно сме во затворена група, меѓу себе се мотивираме, едуцираме и забавуваме. И така, за 10 дена, сите учесници лесно, едноставно и забавно губат до 3 кгр од својот вишок телесни масти.

fit школа за исхрана

Наскоро и повеќе информации ...

fit кујна

Наскоро и повеќе информации ...

get fit, get paid

Наскоро и повеќе информации ...

Резултати

Да се следат сите совети, за сигурен резултат 

Јасмина, ГЕРМАНИЈА

За само 2 и пол месеци 👉BOOM резултат👈
Се запознавме преку интернет, таа во Германија а ние во Македонија. Се пријави за фит предизвик, дојде на ZOOM, потоа се слушнавме и договоривме програма. Одлучи веднаш да се зачлени и да си направи пакет нарачка за 2 месеци.
Во првиот предизвик 👉 стопи 5 кг., па потоа 👉 корона пауза, за да 👉 во последните 3 недели направи неверојатен резултат. Буквално се стопи.

Ова е неверојатно нешто, лесно и брзо губиш килограми а добиваш енергија.

АНЕТА, МАКЕДОНИЈА

Со Анета сме долги години пријатели.
Ја виде промената кај Горан кој за 3 месеци стопи повеќе од 10 кг., се инспирираше од неговата трансформација, и сите резултати кои ги виде во нашата приватна FB група.
Ни се јави, започна на програма, заедно со 2 свои пријателки, и направи фантастичен резултат

Започнав од љубопитност, сакав да бидам дел од овој проект и оваа група за поддршка.

Данчо, МАКЕДОНИЈА

Quite an inspirational 10-day challenge. It is comprehensive - from the community, a coach that you can ask anything, and a set of exercises to follow. And it is also a lot of work on the mindset - which is always the hardest. I got my energy back in 10 days, and I think I will continue following what I've learned from this challenge.

Не можам да поверувам, не само што почнав слабеам, туку и се вратив на ролерки на кеј.

МАРТА, МАКЕДОНИЈА

Огромна позитивна промена во моето здравје, уште првите денови намалување на килограмите и во обем, неверојатен напливна енергија и исчезнување на заморот. Одличен посветен тим кој дава несебична поддршка во патот кон подобрување на здравјето. Производите се вкусни и ќе задоволат сечиј вкус. Ако целта Ви е слична со мојата, тогаш сте на вистинското место.

Започнав за да се уверувам дека навистина функционира овој начин на исхрана.

МАРИНА, МАКЕДОНИЈА

Борбата со многу здравствени проблеми ме правеше скептична во почетокот,но првичните одлични резултати ме прават пресреќна. Одличното влијание на мојата здравствена состојба е показател за чистотата на производите и нивното органско потекло, затоа секому кој има проблеми со алергии ги препорачувам овие производи

Најдобри !
Ви благодарам за поддршката !

РУЖИЦА, ШВАЈЦАРИЈА

Се знаеме одамна, сама посака, со јасна цел и свое зошто.
👍 Целосно посветена на создавање свои нови подобри навики и своја подобра исхрана, и своја најдобра верзија. И 👉 веднаш член 👉 full програма, секојдневно планирање на оброци, и 👉 -3 кг и многу во обем, нема подувано меше и едноставно убаво се чувствува. И сите околу неа ја прашуваат како 🙂 

Бесплатна консултација за слабеење